My cart
Your shopping cart is empty
רביולי במילוי חלמוני שליו וקרם אספרגוס
זה מתכון מאוד פשוט אבל מצריך רצון לשהות במטבח וליצור מכיון שביצי שליו עדינים וקטנים ומבקשים קצת יותר תשומתלב.
אפשר בהחלט להמיר אותם לחלמונים של ביצי תרנגולת, אפשר גם לוותר על שני צבעים בבצק. קחו את הרעיון ותנו לו אתהתרגום שלכם.
מצרכים למילוי:
צרור אספרגוס טרי
גבינת מסקרפונה
ביצי שליו
לבצק לבן:
500 ג׳ קמח דורום (דה צ׳קו) 5 ביצים (M)
לבצק שחור:
500 ג׳ קמח דורום (דה צ׳קו) 5 ביצים (M)
5 ג׳ אבקת ברזל (razberry)
להכנת המילוי:
חולטים את האספרגוס במים רותחים, מסננים וטוחנים. מערבבים עם גבינת מסקרפונה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים לשקית זילוף ומקררים עד להתייצבות
(בינתיים מכינים את הבצקים)
מכינים כל בצק בנפרד, לשים את כל חומרי הבצק יחד , עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של 15-30 דק׳
מפרידים את החלמוני השליו בזהירות וסבלנות
פותחים את הבצק הלבן ומרדדים עד שלב 2
פותחים את הבצק השחור ומרדדים עד שלב 2
חותחים רצועות מהבצק השחור, מניחים כל גבי הבצק הלבן ומהדקים.
מרדדים את יריעת הבצק המפוספסת עד שלב 6
יוצרים גומות של מילוי ומניחים את חלמוני השליו בתוכן, מכסים עם יריעת בצק נוספת וקורצים את הרביולי.
מבשלים 2-3 דקות במים רותחים ומעבירים לרוטב.
אני ממליצה על רוטב פשוט של חמאה שרופה, שום, יין לבן ומרווה כשי לתת במה לרביולי.
חלמונים אי אפשר להקפיא ולכן את הרביולי הזה צריך להכין ולאכול במקום.
בתיאבון!