טוען

הוראות הכנה לפססטריה:

אנו ממליצות להכין את הרוטב מראש.

את הפסטה שלנו אין להפשיר לפני הבישול. מהמקפיא ישר לסיר. פסטטריה צריכה מקום "לרקוד" במים, לכן הקפידו להשתמש בסיר גדול.

הביאו מים (פי 5 מכמות הפסטה) עם מעט מלח, לרתיחה על אש גבוהה.

לחבילת פסטטריה מומלץ להרתיח כ-2.5 ליטר מים.

הכניסו את הפסטה למים הרותחים. המים צריכים לחזור לבעבע ולרתוח כמה שיותר מהר.

הפסטה מוכנה לאחר 2-4 דקות, תלוי כמה "אל דנטה" אתם אוהבים אותה.

כדי לשמור על טעם הפסטה, מומלץ שלא לשטוף את הפסטה המוכנה במים, אלא להעביר אותה ישר לרוטב.

והאיטלקים אומרים: הסועדים מחכים לפסטה ולא להיפך!

בתיאבון!