עגלת קניות, 0 מוצר\ים
סל הקניות שלך ריק
הוראות הכנה לפססטריה:
אנו ממליצות להכין את הרוטב מראש.
את הפסטה שלנו אין להפשיר לפני הבישול. מהמקפיא ישר לסיר. פסטטריה צריכה מקום "לרקוד" במים, לכן הקפידו להשתמש בסיר גדול.
הביאו מים (פי 5 מכמות הפסטה) עם מעט מלח, לרתיחה על אש גבוהה.
לחבילת פסטטריה מומלץ להרתיח כ-2.5 ליטר מים.
הכניסו את הפסטה למים הרותחים. המים צריכים לחזור לבעבע ולרתוח כמה שיותר מהר.
הפסטה מוכנה לאחר 2-4 דקות, תלוי כמה "אל דנטה" אתם אוהבים אותה.
כדי לשמור על טעם הפסטה, מומלץ שלא לשטוף את הפסטה המוכנה במים, אלא להעביר אותה ישר לרוטב.
והאיטלקים אומרים: הסועדים מחכים לפסטה ולא להיפך!
בתיאבון!