מוצר נוסף בהצלחה
משלוחים חינם בהזמנת 300 ש"ח, שימו לב לשינויים בימי חלוקה ________(פרטים בתפריט- איזורי חלוקה)

איך אתם עם ספגטי מיטבולס?
אני מתה על המנה הזו! קציצות בקר שוחות ברוטב עגבניות...

כל הכתבות במקום אחד

נוצר ב 2021-11-16
כאן תוכלו למצוא כל מה שכתבו עלינו התקשורת

ישראל היום - 30.06.21 https://www.israelhayom.co.il/food/food-news/article/2845186/

גלובס...

האריזות החדשות

נוצר ב 2021-11-16








היי, אנחנו רוצות לספר לכם קצת על האריזות החדשות שלנו
אי...
השיטה הכי קלה ויעילה ומהירה לקבל בצל מקורמל
ובלי מאמץ!

תמיד כשאני רואה בלוגרים ואנשי אוכל מקרמלים בצל הם מתחילים בהתנצלות שצריך סבלנות והרבה.
שמים מלא מלא בצל במחבת, מחכים לו, מערבבים אותו כל מס׳ דקות ואבוי אם ישאירו אותו לבד
בקיצור לא ממש עושה לי חשק כל הטירחה הזאת.


בצל זה ירק שיש בו המון מים ולכן כששמים כמות גדולה ממנו במחבת צריך לחכות שכל המים יתאדו 
ורק אז מתחיל תהליך הקירמול. 
ומה אם נדאג לשלוט בכמות הנוזלים שבמחבת?!
נשים כל פעם קצת, המים שבבצל יפרדו ממנו מהר יותר וכל תהליך הקירמול יקרה מהר יותר.


אז קבלו שיטה מהירה ויעילה והכי חשוב פשוטה וקלה קלה לקרמול בצל. בשיטה הזאת אתם שולטים בבצל! 
ולא הוא בכם, נשמע מוזר… בואו נתחיל. 


רוצים בצל קריספי ומטוגן- תעבדו על אש גבוהה
רוצים מרקם של ריבה- תעבדו על אש נמוכה יותר
בקיצור תשלטו אתם בבצל!


החיתוך נעשה תוך כדי שכבר יש בצל במחבת, חסכון מטורף 
לעומת מי שקודם חותכים הכל ורק אז שמים במחבת.


את הבצל מקרמלים במחבת רחבה עם כל שומן שטעים...
מתכון לרביולי בטטה ברוטב רוקפור וברוקולי – רוטב עשיר בלי הרבה עבודה לרביולי בטטהרביולי...
מכירים את זה שנשאר לכם הסוף של הפרמז'ן במקרר או במקפיא?
החתיכה הזו שכעבור זמן היא נעשית...
מלא הודעות קיבלתי בבקשה למתכון של המנה הזו. והמתכון שלה, כמו רוב מה שאני עושה הוא פשוט...
זו מנה שהיא בעצם סלט פסטה, אפשר להגיש אותה חמה (אני מעדיפה) או קרה
היא מושלמת לאירוח,...
פטוצ׳יני ברוטב שמנת פטריות
זו מנה שמבחינת המסעדנים היא מאוד מיושנת, כבדה 
ולא...