טוען

כמה זמן ניתן להשתמש בפסטה? 

ניתן להשתמש בפסטה במשך 6 חודשים מהייצור. (על הפסטה להישמר בהקפאה עד לשימוש)


האם להפשיר לפני השימוש?

לא! אין צורך להפשיר, יש לזרוק לסיר מים רותחים היישר מהמקפיא.


מה משקל האריזה?

המשקלים משתנים בהתאם לסוג הפסטה:

- רביולי - 400 גרם

- עבודת יד - חלק לפי יח' וחלק לפי משקל (מופיע כשלוחצים על המוצר בתיאור)

- יתר הפסטות - 450-500 גרם


לכמה אנשים מתאים מארז?

במסעדה נהוג לתת מנה של 200 גרם (לפני בישול) כמנה עיקרית, במידה וזו תוספת נהוג לאכול 100-150 גרם לאדם 


כמה מים עלי להרתיח לחבילת פסטה?

- בעקרון מרתיחים פי 5 מכמות הפסטה (2.5 ליטר לחבילת פסטה)

- המים צריכים לחזור לרתיחה כמה שיותר מהר.

- פסטה צריכה מקום "לרקוד" במים


האם לשטוף את הפסטה בתום הבישול?

לא ולא! העמילן של הפסטה נותן את טעמה, מומלץ להכין רוטב מראש ולהעביר אליו את הפסטה מיד עם תום הבישול 

- מומלץ גם להוסיף לרוטב רבע עד חצי כוס ממיי הבישול