מוצר נוסף בהצלחה

קובה סלק

נוצר ב 16/01/2024
קובה סלק מתוק וחמוץ בלי גרם אחד של סוכר!
מצרכים לסיר עם 30 קובות:
למילוי:
1/2 קילו בשר...
רביולי במילוי חלמוני שליו וקרם אספרגוס


זה מתכון מאוד פשוט אבל מצריך רצון לשהות במטבח וליצור מכיון שביצי שליו עדינים וקטנים ומבקשים קצת יותר תשומתלב.
אפשר בהחלט להמיר אותם לחלמונים של ביצי תרנגולת, אפשר גם לוותר על שני צבעים בבצק. קחו את הרעיון ותנו לו אתהתרגום שלכם.


מצרכים למילוי:
צרור אספרגוס טרי
גבינת מסקרפונה
ביצי שליו


לבצק לבן:
500 ג׳ קמח דורום (דה צ׳קו)...
https://forms.gle/qWzz1YAwumRy6A5C6
בואו נעשה לכם את החיים קלים :) בואו ננצל את סלט המטבוחה שנשאר מארוחת שישי ונכין מנה מטריפה...
מצרכים - 
1 חבילת רביולי ארטישוק זעפרן ענף טימין20 גרם חמאה3-4 שיני שום כתושות1...

איך אתם עם ספגטי מיטבולס?
אני מתה על המנה הזו! קציצות בקר שוחות ברוטב עגבניות...

כל הכתבות במקום אחד

נוצר ב 16/11/2021
כאן תוכלו למצוא כל מה שכתבו עלינו התקשורת

ישראל היום - 30.06.21 https://www.israelhayom.co.il/food/food-news/article/2845186/

גלובס...

האריזות החדשות

נוצר ב 16/11/2021








היי, אנחנו רוצות לספר לכם קצת על האריזות החדשות שלנו
אי...
השיטה הכי קלה ויעילה ומהירה לקבל בצל מקורמל
ובלי מאמץ!

תמיד כשאני רואה בלוגרים ואנשי אוכל מקרמלים בצל הם מתחילים בהתנצלות שצריך סבלנות והרבה.
שמים מלא מלא בצל במחבת, מחכים לו, מערבבים אותו כל מס׳ דקות ואבוי אם ישאירו אותו לבד
בקיצור לא ממש עושה לי חשק כל הטירחה הזאת.


בצל זה ירק שיש בו המון מים ולכן כששמים כמות גדולה ממנו במחבת צריך לחכות שכל המים יתאדו 
ורק אז מתחיל תהליך הקירמול. 
ומה אם נדאג לשלוט בכמות הנוזלים שבמחבת?!
נשים כל פעם קצת, המים שבבצל יפרדו ממנו מהר יותר וכל תהליך הקירמול יקרה מהר יותר.


אז קבלו שיטה מהירה ויעילה והכי חשוב פשוטה וקלה קלה לקרמול בצל. בשיטה הזאת אתם שולטים בבצל! 
ולא הוא בכם, נשמע מוזר… בואו נתחיל. 


רוצים בצל קריספי ומטוגן- תעבדו על אש גבוהה
רוצים מרקם של ריבה- תעבדו על אש נמוכה יותר
בקיצור תשלטו אתם בבצל!


החיתוך נעשה תוך כדי שכבר יש בצל במחבת, חסכון מטורף 
לעומת מי שקודם חותכים הכל ורק אז שמים במחבת.


את הבצל מקרמלים במחבת רחבה עם כל שומן שטעים...