מוצר נוסף בהצלחה
2021-10-19T09:54:18+03:00

רביולי שוקולד בלגי ומסקרפונה –
מתכון לקינוח מתוק ב-5 דקות ובעשרות גרסאות

קינוח מושלם מבחינתי הוא קינוח קל להכנה, אין הרבה עבודה סביבו והוא מרשים במיוחד ואם אפשר שיהיה קינוח שוקולדי עשיר. תשכחו מקינוחי כוסות וממתכונים מפונפנים עם הפרדת ביצים ולילה צינון במקרר, הכירו את הקינוח שמעכשיו תמיד יהיה אצלכם ב"היכון" בפריזר לזמן הזה שמתחשק בו משהו מתוק ומיוחד או כשהאורחים הגיעו בהפתעה, כי הוא כל-כך טעים, מקורי ומיוחד שאי-אפשר להפסיק לאכול אותו.

 

את הרביולי שלנו אנחנו נבשל בישול קצר מאוד, מכיוון שהבצק שלו דקיק. דקה-שתיים במים רותחים בסיר רחב ומיד לתוך מחבת עם רוטב, לכן יש להכין את הרוטב לפני שמכניסים את הרביולי לסיר. בגלל שהבישול של הרביולי קל כל-כך, בואו נתמקד בהכנת הרוטב.

מומלץ להגיש לכל סועד 3-5 חתיכות רביולי. את הוראות ההכנה של הרביולי תוכלו למצוא כאן.

כמו שלרביולי רגיל יש הרבה אפשרויות לרוטב, החל מרביולי ברוטב רוזה ועד רביולי ברוטב פסטו בזיל ואנשובי, כך גם לרביולי שוקולדי יש אפשרויות רבות, שכל אחת מביאה טעם ייחודי לסיום ארוחה או לפינוק של ערב רומנטי עם בקבוק יין.

במחבת שמים מיכל שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה, מוסיפים כף סוכר ומערבבים עד להמסת הסוכר בשמנת, לאחר מכן מוסיפים אחת מהאפשרויות (או כמה מהן), מערבבים עד להסמכה ומוסיפים פנימה את הרביולי לשידוך של דקה, ו... מוכן.

·       מקל וניל חתוך לאורכו או תמצית וניל איכותית

·       מנת אספרסו, כפית קפה נמס או לאוהבי קפה מושבעים כמוני: מפוררים קפסולת קפה.

·       כף ממרח לוטוס

·       כף ריבת חלב

·       כף נוטלה

·        ממרח חמאת בוטנים

·       מחית נוגט

·       מחית פיסטוק עשירה

·       שוקולד לבן

·       גרידת תפוז

·       חצי כוס שבבי שוקולד לבן

·       מקל קינמון או רבע כפית קינמון טחון

 

שימו לב- אין כאן חוקיות קשה, כל מה שאתם אוהבים והולך עם שוקולד, צרפו!

·       פירורי עוגיות אוראו

·       שברי עוגיות לוטוס

·       קליק (כל הסוגים יתקבלו בברכה)

·       קצפת

·       קרם פרש

·       מיני נשיקות מרנג

·       שברי מקופלת לבנה או שברי מקופלת חומה

·       גליליות ופל

·       שבבי ריזס

·       תותים או אוכמניות טריות

·       אפשר גם בלי טופינג

·       כדור גלידה וניל.

רק התיאור, רביולי שוקולד בלגי ומסקרפונה ברוטב חמאת מרווה, פותח את בלוטות הטעם.

במחבת חמה שמים חמאה ועלי מרווה ומטגנים יחד עד שהחמאה משחימה מעט ועולה ארומה אגוזית.

מעבירים את הרביולי המבושל עם מעט ממי הבישול ומערבבים בעדינות.

מומלץ לבזוק מעל שקדים מולבנים פרוסים או פרחים של מרווה מהגינה.

 

ניסיתם? יש לכם שילוב מוצלח לרביולי מסקרפונה ושוקולד? נשמח אם שתשפו אותנו באינסטגרם ובפייסבוק שלנו! למתכונים נוספים אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלנו.