מוצר נוסף בהצלחה
2021-11-17T12:25:00+02:00

השיטה הכי קלה ויעילה ומהירה לקבל בצל מקורמל
ובלי מאמץ!

תמיד כשאני רואה בלוגרים ואנשי אוכל מקרמלים בצל הם מתחילים בהתנצלות שצריך סבלנות והרבה.

שמים מלא מלא בצל במחבתמחכים לומערבבים אותו כל מס׳ דקות ואבוי אם ישאירו אותו לבד

בקיצור לא ממש עושה לי חשק כל הטירחה הזאת.


בצל זה ירק שיש בו המון מים ולכן כששמים כמות גדולה ממנו במחבת צריך לחכות שכל המים יתאדו 
ורק אז מתחיל תהליך הקירמול

ומה אם נדאג לשלוט בכמות הנוזלים שבמחבת?!

נשים כל פעם קצתהמים שבבצל יפרדו ממנו מהר יותר וכל תהליך הקירמול יקרה מהר יותר.


אז קבלו שיטה מהירה ויעילה והכי חשוב פשוטה וקלה קלה לקרמול בצלבשיטה הזאת אתם שולטים בבצל
ולא הוא בכםנשמע מוזר… בואו נתחיל


רוצים בצל קריספי ומטוגןתעבדו על אש גבוהה

רוצים מרקם של ריבהתעבדו על אש נמוכה יותר

בקיצור תשלטו אתם בבצל!


החיתוך נעשה תוך כדי שכבר יש בצל במחבתחסכון מטורף 
לעומת מי שקודם חותכים הכל ורק אז שמים במחבת.


את הבצל מקרמלים במחבת רחבה עם כל שומן שטעים לכם ושתחפצו בו (שמן זיתחמאהשומן אווז)


מתחילים עם אש גבוהה ועם חצי בצל שחתכנו מראש. זורקים אותו למחבת
מערבבים מעט וחותכים את הבצל הבא
בזמן הזההבצל שכבר במחבת נפרד מהנוזלים שבו וכשאנחנו מוסיפים בצל נוסף, אין כמות מים 
(שנמצאת בבצל עצמוגדולה ולכן התהליך כבר מתחיל
ככה חותכים עוד ועוד בצל ומוסיפים בהדרגהכל פעם עוד חציערבוב קטן וחותכים את הבצל הבא.

כשסיימנו לחתוך את כל הבצלים אפשר להנמיך או להשאיר אש גבוהה 
בהתאם למרקם שאנחנו רוצים שיתקבל בסוף (קריספיריבה
עכשיו משגיחים ומערבבים ותוך דקות ספרות יש לכם בצל מקורמל.


ולרוטב פסטה משגעהפרידו את השמן מהבצל בסוף הטיגוןהוסיפו נוזלים למחבת שירימו את המשקעים 
(ייןשמנתפאסטה עגבניותקונייאקוודקהוירק (אפונה ירוקהתרדבטטה צלויהזוקיני צלוי)

ומלמעלה אגוזים או גרעינים.

בתיאבון