קרם פולנטה ופרמז׳ן מוכן לאכילה.
מגיע קפוא ונשמר כך עד לרגע ההכנה.
הוראות הכנה:
יש לחמם במיקרו 2-3 דק׳. להעביר למחבת ולהוסיף חצי כוס חלב. לערבב עוד דקה-שתיים ולהגיש.
מומלץ להגיש עם תוספת מלמעלה:
פטריות צלויות / אספרגוס או ברוקולי חלוט / גילופי פרמז׳ן או גבינה קשה אחרת
רכיבים:
חלב, קמח תירס, חלב, פרמז'ן, חמאה, מלח, תבלינים.
חלבי
מידע על אלרגנים:
מכיל גלוטן חיטה, ביצים, חלב, עלול להכיל שאריות אגוזים.