זה הקינוח המושלם כי הוא בפריזר מוכן לכל מצב.
אם למשל הפתיעו אורחים אפשר בקלות לשלוף מהמקפיא ולהגיש מנה מגניבה, מקורית וממש טעימה.
ובינינו, עם שוקולד קשה לפספס.


* מומלץ להגיש לכל סועד בין 3-5 חתיכות.

* את הרביולי הזה מבשלים בישול קצר מאוד מכיון שהבצק שלו דקיק.

* מבשלים 1-2 דקות במים רותחים (בעבוע חזק מעיד שהמים מוכנים לפסטה שתצלול)
ומיד מעבירים לרוטב לשידוך של עוד דקה.

על כן כדאי להכין קודם את הרוטב :)



רוטב על בסיס שמנת עם מלא אפשרויות קלות וטעימות:

במחבת שמים מיכל שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה, מוסיפים כף סוכר ומערבבים עד להמסת הסוכר בשמנת.

מוסיפים אחת מהאפשרויות הבאות:

מקל וניל חתוך לאורכו/ תמצית וניל.

מנת אספרסו/ כפית קפה נמס/ לאוהבי קפה מושבעים כמוני, מפרקים קפסולת קפה ומפוררים את התכולה לתוך המחבת.

כף של ממרח לוטוס/ כף ריבת חלב/ ממרח חמאת בוטנים

מערבבים עד להסמכה ומוסיפים פנימה את הרביולי לשידוך של דקה, ו... מוכן. אפשר לקשט עם קצפתאו כדור גלידה.


רביולי שוקולד בלגי ומסקרפונה בחמאה ומרווה:


במחבת חמה שמים חמאה ועלי מרווה ומטגנים יחד עד שהחמאה משחימה מעט ועולה ארומה אגוזית.

מעבירים את הרביולי המבושל עם מעט ממי הבישול ומערבבים בעדינות.

ניתו לבזוק מעל שקדים מולבנים פרוסים/ פרחים של מרווה מהגינה :)

בתיאבון!