מנה פשוטה להכנה עם שילוב טעמים נפלא.

הבטטה מתוקה, הברוקולי רענן והרוקפור נותנת מרירות נעימה.

שילוב מנצח ורוטב קליל ועשיר

מצרכים:

חבילת ברוקולי טרי

100 גרם גבינת רוקפור, ללא החלק החיצוני הקשה

4 שיני שום קצוצות

100 גרם חמאה


מניחים את כל חלקי הברוקולי בסיר וממלאים מים עד כיסוי, ושהברוקולי קצת יבצבץ. אנחנו רוצים לבשל אותו במים אבל כמה שפחות מים כדי שהם יספגו טעמים ונשתמש בהם.

כשהברוקולי מתרכך לגמרי, טוחנים אותו עם בלנדר מוט.

במחבת רחבה שמים חמאה ושום עד שמתרכך, מוסיפים 2 כוסות של ברוקולי טחון, מביאים לרתיחה ומוסיפים מלח, פלפל שחור ואת גבינת הרוקפור. 

מערבבים עד שהגבינה נמסה לתוך הרוטב.

מבשלים את הרביולי בסיר עם מים ברתיחה חזקה ומעבירים למחבת הרוטב לעוד דקה יחד.


לשידרוג המנה ניתן להכין שברי גאודה פריכים:

משטחים גבינת גאודה על צלחת עם נייר אפיה.

מכניסים למיקרו לדקה, מוציאים ומקררים מעט ושוב מכניסים לדקה, מקררים ומכניסים לעוד דקה (סכ״ה 3 דקות)

מוציאים ובזהירות שלא לקבל כוויה, מעצבים צורה, הגאודה תתקשה כעבור רגע ותהפוך לחטיף פריך.

לשים על הפסטה ממש לפני האכילה כדי שהגאודה תישאר פריכה ולא תקבל לחות מהמנה.

בתיאבון!!!

הכנתם? אל תשכחו לתייג ❤